Një falenderim të vyer  për Kryeminstrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe Kryeministrin e Greqisë, Kyriakos Mitsotakis që na nderuan me vizitën e tyre në Dropull!
Për mua personalisht dhe për gjithë komunitetin ishte një kënaqësi e madhe të ishim pjesë e një vizite historike që tregon shumë për bashkëpunimin mes dy vendeve.
Së bashku, vizituam shkollën e Dervicianit e më pas shprehëm së bashku në shesh, mirënjohjen e madhe ndaj bashkëjetesës së dy kulturave.
Kjo ditë shënon një fillim të ri për të ardhmen e Dropullit dhe Pogonit, nën kujdesin e Greqisë dhe mbështetjen e pakufijshme të Qeverisë Shqiptare.
MIRËNJOHJE, takime të tjera na presin!
 
GreekAlbaniaUSA