Me këtë rast, i uruam Ambasadores së Nderuar suksese në detyren e re diplomatike në Shqipëri, si dhe e informuam për situatën, problemet dhe vështirësitë, me të cilat përballen banorët e Dropullit dhe të Pogonit.

 

GreekAlbaniaUSA