Per disa vjet me rradhe ky perrua perbente problem per nje pjese te madhe te banoreve te ketij fshati, pasi u permbyteshin shtepi, ndertesa dhe rruget nga shirat e rrembyeshem…
Kjo veper eshte ne fazen e fundit te saj, ku punimet parashikohen te perfundojne brenda stines se veres…
 
GreekAlbaniaUSA