Në fshatin Terihat, Njësi Administrative Dropull i Poshtëm, u ndërruan të gjitha llambat dhe u instaluan trupa të reja ndriçimi, ndërsa u vendosën edhe prozhektorë në disa pjesë të rrugës kryesore.
Po ashtu në fshatin Vrisera, Njësi Administrative Dropull i Sipërm, u vendosën pajisje për ndriçimin rrugor.
Në fshatrat Llongo, Kakavi, Glinë dhe Vanistër u pastruan rrugët nga mbetjet inerte.
GreekAlbaniaUSA