Në fshatin Vodhinë, Njësia Administrative Dropull i Siperm, u riparua muri që rrethon varrezat e fshatit.
Në fshatrat Goranxi,Vanistër, Haskovë,Sofratikë, Terihat dhe Dhuvjan janë pastruar rrugët nga mbetjet urbane dhe janë krasitur pemët në sheshet e këtyre fshatrave.
GreekAlbaniaUSA