Filluan punimet për mirëmbajtjen e aksit rrugor Hllomo-Mavrojer-Çatistër, Njësia Administrative Pogon.
Në fshatin Terihat u realizua shtrimi me beton i rrugës duke filluar nga sheshi deri te varrezat e fshatit.
Në fshatrat Zervat dhe Jorgucat u krye pastrimi dhe mirëmbajtja i ambienteve publike dhe rrugëve të fshatit.
 
GreekAlbaniaUSA