Siç e kemi përmendur edhe në muajin Mars , projekti synon përmirësimin e infrastrukturës në fshatrat Bularat dhe Bodrisht, kurse buxheti është siguruar nga vazhdimi i një programi evropian me bashkëfinancimin e Bashkisë Dropull.

GreekAlbaniaUSA