Kryetari Toli informoi Komisioneren e Zyres se Avokatit te Popullit ne lidhje me situaten ne Bashkine e Dropullit persa u perket te drejtave te femijeve, ku drejtuesit e rinj te Bashkise kane permiresuar ndjeshem infrastrukturen ne godinat arsimore.
Ne vazhdim, vizituan sa Shkollen e Bashkuar Dervician, ku u takuan me mesues dhe nxenes , te cilet recituan edhe vjersha, aq edhe Kopshtin e ri, te ristrukturuar ne baze te te gjitha kritereve bashkekohore dhe sanitare.
Nenvizojme faktin, se Kopshti i ri ne Dervician u ristrukturua me fondet e Bashkise Dropull dhe do te vihet ne dispozicion te femijeve me fillimin e vitit te ri shkollor, ne muajin shtator…
GreekAlbaniaUSA