Kryebashkiaku, z. Dhimitraq Toli, beri realitet nje tjeter premtim ndaj banoreve te fshatit dhe gjithe zones, pasi ne Vrisera ndodhet qendra e Njesise Administrative Dropull i Siperm.
Sic u veprua me rrugen hyrese te qendres se Njesise Administrative Dropull i Poshtem, ne Sofratike, vitin e kaluar, edhe ky investim u krye me fonde nga Buxheti i Bashkise Dropull.
    
GreekAlbaniaUSA