Kurse, diten e djeshme inspektoi punimet e ketij investimi edhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, zonja Mirela Kumbaro, e cila eshte njekohesisht Deputete dhe drejtuese politike e Partise Socialiste per Qarkun e Gjirokastres.
Ky investim do t’ u sherbej dhjetera familjeve te fshatit Dervician, ku duket se merr fund vuajtja e banoreve pas sistemimit te perroit dhe ndertimit te ures.
Ne kete menyre, behet realitet nje tjeter premtim i Kryetarit, Dhimitraq Toli, ne keto 27 muajt e pare te drejtimit te Bashkise Dropull.
     
GreekAlbaniaUSA