Kjo veper publike kryhet me fondet e vet Bashkise Dropull dhe pritet te perfundoje ne fillim te vjeshtes…
Kujtojme ,se ne muajt e pare te mandatit drejtuesit e rinj te Bashkise Dropull filluan dhe rikonstruktuan rrugen hyrese te fshatit Sofratike, qendra e Njesise Administrative Dropull i Poshtem…
 
GreekAlbaniaUSA