Tashme, ka filluar faza e fundit e ndertimit te Ures, e cila, do te perfundoje brenda muajit Nentor.
Me fillimin e detyres, ne Gusht te vitit 2019, Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, kishte si parim projektimin dhe ndertimin e Ures, nje investim qe u perfshi ne buxhetin e Bashkise per vitin 2020, duke bere realitet premtimin e tij para banoreve te Llongos dhe te Koshovices.
GreekAlbaniaUSA