Tashme, jemi perballe nje fakti te kryer. Kryetari i Bashkise Dropull,z. Dhimitraq Toli, beri realitet nje premtim te tij elektoral nga viti 2019.
Keshtu qe, perfundoi mirembajtja dhe rehabilitimi i nje segmenti te rruges se Kerres ne Njesine Administrative Dropull i Siperm, ku mjetet dhe makinerite e Bashkise punuan per disa jave.
Nje akoma argument, ku vertetohet se bashkepunimi midis drejtuesve te Bashkise Dropull, banoreve te fshatit Kerre,si dhe donatoreve te zones, do te kete gjithmone nje rezultat pozitiv.
GreekAlbaniaUSA