Pas urdherit te Kryetarit te Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, sot u dizinfektuan godinat shkollore ne Dervician, Bularat, Jorgucat dhe Goranxi.
Drejtuesit e Bashkise kane ndermarre te gjitha masat paraprake per rifillimin e mesimit me 18 Maj per klasat e XII, duke plotesuar kritereve qe kane parashtruar organet kopetente shendetesore.
Sektori i Arsimit ne Bashki po bashkepunon me Drejtuesit e Shkollave ne Dervician e Bularat, ne menyre qe te garantohet mbarevajtja e perfindimit te vitit shkollor 2019-2020.

GreekAlbaniaUSA