Pervec sherbimeve te tjera, ne Bashkine Dropull po i kushtohet nje rendesi e vecante pastrimit dhe dizinfektimit te Varrezave ne fshatrat tona. Sot, punimet u perqendruan ne varrezat e fshatit Goranxi te Njesise Administrative Dropull i Poshtem dhe ne varrezat e fshatit Jorgucat ne Njesine Administrative Dropull i Siperm.
Nen mbikqyrjen e Administratoreve Lefter Karanxha dhe Thanas Kuremeno,ka perfunduar pastrimi i Varrezave ne fshatrat Dervician, Kakavi, Haskove, Llovine dhe Terihat.
Ne baze te programit qe kane hartuar Administratoret, do te perfundoje se shpejti pastrimi i varrezave ne te gjitha fshatrat e Bashkise Dropull.
Njekohesisht, nenvizojme faktin,se pervec pastrimit te rruges dhe pemeve, ne fshatin Goranxi u be i mundur edhe pastrimi i hapesirave ne Kendin e Lojerave per femije…

GreekAlbaniaUSA