Kryetari i Bashkise Dropull,z. Dhimitraq Toli, dhe Drejtuesit e tjere te Bashkise, per asnje moment nuk ndaluan perpjekjet per permiresimin apo mirembajtjen e infrastruktures rrugore ne fshatrat tona.
Sot, mjeti tip karkalec i Bashkise punonte per pastrimin e rruges qendrore ne Llongon e Poshtem, e cila u sherben banoreve te 4 fshatrave te zones: Llongo, Koshovice, Sotire e Krioner.
Kryetari i Bashkise Dropull,z. Dhimitraq Toli, i shoqeruar nga Nenkryetari,z. Panajot Dhefto, dhe nga Administratori i Njesise Administrative Dropull i Siperm,z. Thanas Kuremeno, inspektoi nga afer punimet per mirembajtjen e rruges.
Njekohesisht, z. Toli, ndodhet ne kontakt te vazhdueshem me kryetaret e fshatrave, ne menyre qe mjeti tip Karkalec i Bashkise, te punoje per nevojat e permiresimit dhe mirembajtjes se infrastruktures rrugore dhe, jo vetem.

 

GreekAlbaniaUSA