” Maratona” e shperndarjes se ilaceve vazhdoi sot ne 10 fshatra te Dropullit te Siperm, Dropullit te Poshtem dhe te Pogonit.
Konkretisht, u dorezuan ilace ne dhjetera familje te fshatrave Bularat, Polican, Jorgucat, Frashtan, Bodrishte, Pepel, Selo, Klishar, Krioner dhe Llongo.
Administratori i Njesise Administrative Dropull i Siperm, z. Thanas Kuremeno, dhe homologet e tij ne Dropullin e Poshtem dhe ne Pogon, jane te vendosur te vazhdojne perpjekjet deri ne rifunksionimin per banoret te Pikes Kufitare ne Kakavie…

GreekAlbaniaUSA