Punonjësit e administratës së Bashkisë Dropull pastruan sot ambjentet e jashtme të Godinës së Bashkisë në Jorgucat.
Aksione të ngjashme pastrimi janë organizuar dhe do të organizohen edhe në ambjente të tjera publike, në tre Njësitë Administrative.
 
GreekAlbaniaUSA