Kesaj here, fjalen e pare e kishin fshatrat e Bularatit dhe te Bodrishtes, ku rehabilitua ndricimi rrugor per te dyja fshatrat.
Me iniciativen e vet Kryetarit te Bashkise Dropull,z. Dhimitraq Toli, dhe me interesimin e tij te vecante, u ndricua Shen Dhimitri ,qe nuk kishte fare linje ndricimi, u instalua linje e re dhe u vendosen trupat ndricues.
Tashme, ne prag te Festave te Fundvitit, Bularati dhe Bodrishta do te kene ndricim shume me te permiresuar…
GreekAlbaniaUSA