Zoti Toli ,informoi Artisten e Madhe nga Greqia per traditen e pasur, folklorin , doket dhe zakonet, te cilat trashegohen brez pas brezi, ne Dropull dhe Pogon.
Kurse, nga ana e saj Glikeria mbeti e mahnitur nga bukurite natyrore te zones, ku dhe shprehu falenderimet e perzemerta per mikpritjen e ngrohte.
Gjithashtu, Kryetari i Bashkise shoqeroi diven e muzikes se lehte greke gjate vizites se saj ne Teatrin Antik te Sofratikes, i cili mund te sherbeje ne te ardhmen e afert si vend i organizimit te shfaqjeve teatrale , te Takimeve Folklorike apo edhe te Koncerteve te ndryshme.
Kulmi i vizites se Glikerise ne Dropull, do te arrije sot ne mbremje, ne oren 08:00, ku dhe do te Zhvillohet ne Fushen e Sportit Dervician, Koncerti i Madh per publikun artdashes te zones dhe, jo vetem.
   
GreekAlbaniaUSA