Konkretisht, zoterinjte Toli dhe Sirigos, u takuan ne Bularat, ne Konviktin e vajzave te Mitropolise se Shenjte , ku ishte i pranishem edhe Mitropoliti Dhimitrios. Njekohesisht, zoti Zevendes Minister vizitoi Shkollen e Bashkuar Bularat, ku u informua nga Kryetari i Bashkise ne lidhje me aprovimin nga ana e Kryeministrit te Shqiperise, z. Edi Rama, ne lidhje me rikonstruksionin e plote te ketij institucioni arsimor.
Gjithashtu, Zevendes Ministri i Arsimit te Greqise ,z. Angjellos Sirigos, i shoqeruar perseri nga Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, vizitoi edhe Teatrin e Lashte te Sofratikes.
GreekAlbaniaUSA