Z. Amira shoqërohej nga Kryetari dhe Nënkryetari i Bashkisë Konica, z. Nikolaos Eksarhu dhe z. Dhimitrios Hiras. Megjithatë, në takim ishte i pranishëm Konsulli i Përgjithshëm i Greqisë në Gjirokastër, z. Dhimitrios Saharidhis.
Z. Toli dhe z. Amira shkëmbyen mendime për forcimin e infrastrukturës në Bashkinë Dropull dhe Pogon, ndërsa u ngrit edhe çështja e thithjes së fondeve evropiane në fshatrat tona, për çështjet e mjedisit dhe energjisë.
Megjithatë, ata ranë dakord me përfaqësuesit e Bashkisë së Konicës që në të ardhmen e afërt të intensifikojnë bashkëpunimin.
 
GreekAlbaniaUSA