Shoqëruar nga Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi Znj. Lueda Hajdaraga dhe Zv/Ministri i brendshëm Z. Andi Mahila. Delegacioni është duke realizuar takime të njëpasnjëshme në Athinë me Ministra të qeverisë Micotaki, si edhe me përfaqësues të qeverisjes vendore.
Në takimin me Kryetarin e Bashkisë së Athinës, Z. Kosta Bakojani, u diskutuan çështje të bashkëpunimit me bashkitë e palës shqiptare, ndërsa u ra dakort që në të ardhmen e afërt të realizohet një tjetër takim në Athinë midis kryetarëve të dy bashkive.
Takimi me Ministrin e Emigracionit dhe Azilit, Z. Noti Mitaraki u përqëndrua në çështje të bashkëpunimit për të përballuar flukset e mundshme si pasojë e situatës në Ukrainë.
Takimet e delegacionit të Ministrisë së Brendshme, pjesë e të cilës është edhe Kryetari i Bashkisë Z. Toli vazhdojnë.
  
GreekAlbaniaUSA