Koordinatorin e OKB -se Brian J.Williams ka takuar në bashki, kryetari z. Ahilea Deçka dhe diskutuan bashkë çështjet me interese të përbashkët. Duke diskutuar problemet themelore me të cilat përballet shoqeria në një kohë mjaft të vështirë, të dyja palët referuan ceshtjen ekonomike të rajonit , strukturat zyrtare të bashkise, bashkëpunimin me agjencitë e tjera, refugjatët dhe referencë të veçantë është bërë për ndërprerje të vazhdueshme te rrymes elektrike.

” Periudhen e fundit akoma edhe reshjet ne nivel te bute shkaktojne nderprjerjen e papritur të energjisë që zgjat nga disa minuta deri në disa orë.
Këto nderprerje te paparalajmëruara të energjisë krijojne probleme serioze, dhe si rrjedhoje deme financiare për banorët dhe qytetarët e bashkise sonë. ” thekson kryetari.

GreekAlbaniaUSA