Si rezultat, demet materiale ishin te paperfillshme.
Po sot, Trupat e Sherbimit Zjarrefikes te Bashkise Dropull nderhyne dhe munden te nxjerrin nga makina nje qytetar nga Berati, pas aksidentit automobilistik ne rrugen nacionale Kakavi- Gjirokaster, prane fshatit Zervat.
Shoferi, i cili kushte marre plage te lehta, u transportua me ambulance drejt Spitalit te Gjirokastres…
 
GreekAlbaniaUSA