Por , Bashkia Dropull filloi edhe punimet per trotuarin e kesaj rruge.
Gjithashtu, vazhdojne punimet nga strukturat e Sherbimeve ne Bashkine e Dropullit, te cilat u kryen ne fshatrat Terihat, Lugar, Bularat, Selo dhe Llovine.
   
GreekAlbaniaUSA