Nderime  për Ambasadoren e cila ka dhuruar kontribut të pakyrsyer ndaj komunitetit! Së bashku, drejt progresit dhe të ardhmes së përbashkët vllazërore.
Me pjesëmarrjen  e tyre na nderuan edhe Zëvendës Ministri i Mjedisit dhe Energjisë së Greqisë, Jorgos Amiras, Drejtuesi i Horizonteve të Epirit, Spiros Rizopoulos, si dhe Nikos Nikas, me origjinë nga Bodrishta e Dropullit të Sipërm dhe pronar i Shtëpisë Botuese “Nikas” në Athinë.
Gjithmonë të mirëpritur!
GreekAlbaniaUSA