Mbollëm pemë të reja në fshatin Terihat, falë dhurimit prej 245 fidanësh të reja të Ministrisë së Mjedisit dhe Energjisë të Greqisë, nisme kjo e cila realizohet në kuadër të ndikimit dhe ndryshimit klimatik.
Dua të falenderoj përzemërsisht z. Amiras që na qëndron pranë.
Gjithashtu, morrëm pjesë edhe në aktivitetin kushtuar Përvjetorit të 28 Tetorit 1940 në Shkollën Bularat.
GreekAlbaniaUSA