Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2019 !

Gjithë të mirat për një vit të mrekullueshëm dhe të permbushur plot fat, suksese dhe shëndet !

KRYETARI
Arqile DEÇKA

 

GreekAlbaniaUSA