Bashkia e Dropullit krijon kantjere pastrimi
Sektori i sherbimeve publike ne Bashkine e Dropullit ka filluar pergatitjet ne ditet e para te Shtatorit dhe po krijon kantjere pastrimi ne shume zona te territorit te Bashkise.
Kryetari i Bashkise se Dropullit, z. Dhimitraq Toli, ishte sot ne Dhuvjan, te vendi i quajtur ” Ura e Xhait” ,ku ndoqi nga afer punen e punonjesve te sektorit perkates per pastrimin e zones.
Zoti Toli u ja kerkuar strukturave perkatese,jo vetem impenjim maksimal, por hartimin e nje plani emergjent pune ne menyre qe Dropulli te njohe ndryshim te menjehershem persa i perket pastrimin e zonave te banuara, dhe , jo vetem.

GreekAlbaniaUSA