Pervec pastrimit te ambjenteve te jashtem te Monumenteve te Kultures dhe te Natyres, me iniciativen personale te Kryetarit te Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, filloi rikonstruksioni i rruges nga hyrja e fshatit Vanister deri ne Monumentin e Natyres ” Shpella e Skotinise”.
Njekohesisht, rruga qe po ndertohet nga Bashkia Dropull do te jete ne sherbim edhe te banoreve te fshatit Goranxi.
GreekAlbaniaUSA