Prane banoreve ishte edhe Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, i cili ishte u interesua per mbarevajtjen e dhenies se sherbimit shendetesor.
Me kete rast, Kryetari, z. Dhimitraq Toli, dhe Bashkia Dropull falenderojne personeli shendetesor ,te cilet u kane sherbyer banoreve te Dropullit ne Qendren Shendetesore te Kryepeshkopates ne Jorgucat.
GreekAlbaniaUSA