Investimi per projektin u realizua nga buxheti i bashkise per vitin 2020.
Kryetari ishte i pranishem ne Llongo, ndertimi i ures eshte tashme realitet, kurse kane mbetur detaje minimale deri ne dorezimin e saj.
Vazhdojme duke marre parasysh te gjitha premtimet dhe realizimin e me shume projekteve!!!
GreekAlbaniaUSA