Dropull,z. Dhimitraq Toli,i shoqëruar nga Nënkryetari z. Panajot Dhefto, mori pjesë në meshën tradicionale , në Kishën ë Shën Mërisë në Peshkëpinë e Sipërme.
Z. Toli uron të gjithë bashkëqytetarët tanë:
” Gëzuar dhe për shumë vjet!
Shëndet dhe Lumturi në Familjet e çdo Dropulliti dhe çdo Pogoniti!”
 
GreekAlbaniaUSA