Ky investim, ne rrjetin rrugor te Pepelit, u krye me iniciativen e Bashkise Dropull dhe nen kujdesin e vecante te Kryetarit, z. Dhimitraq Toli.
Si dhe te gjitha rruget ne infrastrukturen e fshatrave te tjera, edhe investimi i Pepelit u krye ne kuadrin e bashkepunimit te Bashkise Dropull me kryetaret e fshatrave, banoret dhe donatoreve te ndryshem, te cilet kontribuojne ne kete perpjekje…
GreekAlbaniaUSA