Kjo veper arti u rindertua me kontributin financiar te z. Dhimitris Panajotis,mik i Kryetarit tone te Bashkise . Zoti Dhimitris Panajotis eshte nje biznesmen , i cili ushtron aktivitet ne Lefkadha te Greqise dhe eshte me origjine nga Shen Andrea ne Bashkine e Finiqit.
Megjithate, Bashkia Dropull do te vazhdoje punimet ne fshatin e Glines, ku do te ndertohet sheshi kryesor i fshatit , ne hapesiren perballe cezmes.
Ne kete menyre, ne vitin e dyte te mandatit te tij, Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, ben realitet nje kerkese te kahershme te banoreve te Glines.
 
GreekAlbaniaUSA