Të pranishëm ishin Kryetari i Bashkisë së Finiqit z. Kristaq Koço, deputetit z. Niko Kuri, si dhe zyrtarë të Ambasadës Greke në Tiranë, Kryetari i Bashkisë Dhimitraq Toli, informua homologun e tij, z. Konstantinos Zervas, për situatën në Dropull dhe Pogon, ndërsa u shqyrtuan mundësitë e fuqizimit të bashkëpunimit midis Bashkive.
Megjithatë, në rendin e diskutimeve ishin edhe problemet e bashkatdhetarëve tanë në Greqi, ndërsa mbetet e hapur mundësia që në një të ardhme të afërt në Bashkinë e Selanikut të funksionojë një Zyrë, e cila do të shqyrtojë rastet e bashkatdhetarëve tanë që jetojnë në Selanik.
GreekAlbaniaUSA