Zoti Toli, i kërkoi zonjës Ministre ndërtimin e Palestrës në Shkollën e Bashkuar Dervician, si dhe një fond për rikonstruksionin e Shkollës së Bashkuar Bularat.
Me këtë rast, Kryetari i Bashkisë Dropull, z. Dh. Toli, i bëri një dhuratë simbolike Ministres së Arsimit,zonjës E. Kushi.
Po dje, para vizitës së saj në Godinën e Bashkisë, zonja Ministre bëri një vizitë në Shkollën e Bashkuar Dervician, ku përveç Kryetarit të Bashkisë Dropull, z. Dhimitraq Toli, e pritën Zëvendës Ministre e Jashtme, zonja Artemis Malo,Prefekti i Qarkut Gjirokastër, z. Odise Kote, Kryetarja e Këshillit të Qarkut, zonja Lindita Rova, Kryetari i Bashkisë Gjirokastër, z. Flamur Golemi, si dhe Drejtori i Arsimit për Bashkitë Dropull- Finiq, z. Ziso Lluci.
GreekAlbaniaUSA