Ku në bashkëpunim me Kryesinë e fshatit dhe Kryetarin, z. Filip Boboli, vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës drejt Manastirit. Madje, janë vendosur disa urë-kalime prej betoni në pjesën e fillimit të përroit.
Njëkohësisht, po kryhen punime për zgjerimin e shkallëve të sportdashësve në Fushën e Sportit ” Lefter Millo”, ku punonjësit e Shërbimeve të Bashkisë Dropull kanë përqëndruar vëmendjen gjatë muajve të fundit.
GreekAlbaniaUSA