U zhvillua sot ne Dervician Aktiviteti kushtuar Dites Nderkombetare Kunder Diabetit, qe u organizua nga Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Gjirokaster, ne bashkepunim me Qendrat Shendetesore te Dropullit te Poshtem dhe Dropullit te Siperm.
Nderuan me pjesemarrjen e tyre Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli, Prefekti I Qarkut Gjirokaster ,z. Astrit Aliaj , Kryetarja e Keshillit te Qarkut, zonja Lindita Rova ,si dhe Drejtori i Njesise Vendore te Kujdesit Shendetesor, z. Shpetim Novi.
Ne pershendetjen e tij Kryetari i Bashkise Dropull ,z. Dhimitraq Toli, theksoi se Bashkia do te bashkepunoje me instancat perkatese, ne menyre qe t’ i garantohet cdo qytetari , ne cdo fshat, Sherbimi cilesor shendetesor.

GreekAlbaniaUSA