Me shpresen se situata epidemiologjike do te permiresohet ndjeshem, banoret e Sotires presin djemte dhe niperit e tyre , qe te rikthehen gjate veres ,te mbushin sheshet dhe te gumezhije fshati.

 

GreekAlbaniaUSA