Filloi aksioni për sistemimin e rrugës drejt Manastirit ne fshatin Dervician, një premtim i mbajtur për banorët!
Tepër falenderues ndaj Mihal dhe Kristo Delijorgjit për dhurimin e një sasie të rrjetave të telit, si edhe ndaj Kryetarit të Bashkisë së Pogonit në rajonin e Epirit, zotit Kostandinos Kapsalis, për dhurimin e një sasie të çimentos.
Me miq të mirë drejt PROGRESIT!
   
GreekAlbaniaUSA