Sic kemi premtuar, Bashkia Dropull vazhdon te jete prane banoreve te saj, ne keto Dite te Bekuara. Sot, te Premten e Pashkeve, Programi ” Prane qytetarit” u perqendrua ne Njesine Administrative Dropull i Siperm. Nenkryetari i Bashkise,z. Panajot Lulo, Administratori,z. Thanas Kuremeno, dhe drejtues te tjere te Bashkise, kane shperndare ndihma ushqimore ne fshatrat Kakavi, Llovine, Vodhino dhe Vrisera. Drejtuesit poltike dhe Zyrat e Sherbimeve ne Bashki, do te vazhdojne te qendrojne prane banoreve te Dropullit dhe te Pogonit.

GreekAlbaniaUSA