Në fshatrat Peshkëpi e Poshtme, Bodrisht, Llongo, Terihat, Haskovë, Vanister, Glinë u krye pastrimi gjeneral dhe mirëmbajtja e ambienteve publike! Punë e shkëlqyer!

GreekAlbaniaUSA