Sot, me 11 Nentor , feston Kisha e ” Shen Minait” ne Grapsh, ku Kryetari i Bashkise Dropull, z. Dhimitraq Toli , i shoqeruar nga Nenkryetari, z. Panajot Dhefto, urruan nga afer ” Per dhume vjet Gezuar”, besimtaret Grapshiote per Festen e fshatit te tyre.
Festimet filluan me meshen ceremoniale nga at Spiro dhe vazhduan ne oborrin e Kishes dhe te ish Shkolles Fillore ne fshat.

 

GreekAlbaniaUSA