Së bashku me Lefter Karanxhën, Administratorin e Dropullit të Poshtëm inspektuam punimet në këtë projekt fantastik!
Shumë i lumtur për punën e madhe që po kryhet falë mbështetjes së Programit Interreg “Greqi – Shqipëri” iniciuar nga BE e cila mbështet bashkëpunimin mes dy vendeve.
Me këto ritme, shumë shpejt, Dropulli dhe Pogoni do të kenë një ambient modern për kultivimin e traditave dhe folklorit.
GreekAlbaniaUSA