Ne kete kuader perfshihen edhe rikonstruksioni i liqenit te Peshkepise dhe te kanaleve vaditese, te cilat jane ne sherbim te fermereve ne fshatrat e Rrezes dhe, jo vetem…
Njekohesisht, Drejtoria perkatese e Bashkise Dropull vazhdon kontaktet me Fermeret ne menyre qe te perballohet me sukses sezoni i vaditjes…
GreekAlbaniaUSA