Me kujdesin e nje nikoqireje, kryetari i Bashkise Δημήτρης Τόλης Dhimitraq Toli
tregoi nje liste te gjate punesh te realizuara nga nje fshat ne tjetrin, nga rrjetet e ujesjellesve siç Dropulli nuk i kishte pare ne 30 vjet, deri te rruget rurale qe lidhin lagjet, fshatrat madje dhe ato qe te shpien ne manastire e vendet e shenjta aq te rendesishme per komunitetin dropullit qe shquhet per solidaritet dhe kulture te thelle, qe nga Dropulli i Poshtem e ne
Sotiren e Dropullit te Siperm e deri lart ne Pogon ku kete jave u hap nje segment i rendesishem i rruges se Poliçanit, po ku ende duhet te bejme me shume per te plotesuar kilometrat e nje rruge shume te rendesishme per Pogonin dhe Zagorine.
Vemendja e Qeverise ndaj Dropullit dhe vizioni i Partise Socialiste jane garancia me e mire per te vazhduar punet e nisura, per ta bere Dropullin e thesareve natyrore dhe kulturore destinacionin e preferuar te agroturizmit.
   
GreekAlbaniaUSA