Shërbimin Zjarrfikës të Bashkisë Libohovë, punonjësit e Bashkisë, Policinë e Shtetit që reaguan menjëherë dhe evituan përhapjen e zjarrit të shkaktuar dje në mëngjes mbi fshatin Frashtan.
U bëj thirrje qytetarëve të mi që të kenë shumë kujdes gjatë stinës së verës për të evituar këto lloj situatash!
GreekAlbaniaUSA