Lajme nga Dropulli

Vazhdojnë punimet në Bashkinë tonë

Në Koshovicë, Krioner, Vrisera deri në fshatin Llongo është kryer mirëmbajtja dhe pastrimi i rrugëve dhe ambienteve publike. Në Shkollën e Mesme të Bashkuar Dervician po realizohen punime mirëmbajtjeje.   

U organizua një konferencë për progresin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian dhe për kontributin e shtetit Grek në forcimin e bashkëpunimit dypalësh rajonal Shqiptaro-Grek.

Kisha nderin të pres zyrtarë të Komisionit Evropian dhe Parlamentit Evropian, me origjinë nga Epiri i Rajonit të Janinës që janë në kërkim të zhvillimit nga të dyja anët e kufirit. Konkretisht mikun tim, Nikos Giannis, (Kandidat në Zgjedhjet Europiane 2019), si dhe znj. Panajota Balopoulou edhe Babi Papaioannou, Specialist i Programeve “Erasmus” në Bruksel. […]

Punimet vazhdojnë me ritme intensive në Bashkinë tonë.

Në fshatrat Frashtan, Glinë, Klishar, Zervat, Lugar, Aj Nikolla, Llongo, Grapsh, Selo, Likomil, Bularat, Vrisera dhe në Doganën e Kakavisë është kryer mirëmbajtja dhe pastrimi i rrugëve, ambienteve publike dhe Varrezave.   

Lexo të gjitha Postet

GreekAlbaniaUSA